Свечана додела диплома, награда и похвала најистакнутијим матурантима Економске школе Пирот

Свечана додела диплома, награда и похвала најистакнутијим матурантима у школској 2023/2024.години

Данас је, у Економској школи Пирот, одржана свечана додела диплома, награда и похвала најуспешнијим и најистакнутијим матурантима у школској 2023/2024.години.

На данашњој свечаности књигама и похвалама награђени су ученици за одличан успех и примерено владање, додељене су похвалнице за редовно похађање наставе, за учешће на такмичењима, у промотивним, спортским и другим наставним и ваннаставним активностима.

Посебно је истакнут успех ученика струка, при чему су похваљени и књигама награђени следећи ученици:
– Катерина Гигов, ученица струке образовног профила Финансијски администратор;
– Ивана Живковић и Сташа Голубовић, ученице струке образовног профила Службеник у банкарству и осигирању;
– Звездана Алексић, ученица струке образовног профила Економски техничар и
– Кристина Милошевић, ученица струке образовног профила Кулинарски техничар.

Титулу Ученика генерације понела је Мартина Пешић, ученица образовног профила Економски техничар.

Ово је била и прилика да се пригодним наградама истакне и постигнути успех ученика и ментора на републичким такмичењима. За постигнуте успехе на републичким такмичењима у протеклој школској години награђени су:
– Јована Игњатовић, за освојено 2. место на Републичком такмичењу из математике, и ментор ученице Зоран Николић, професор математике;
– Звездана Алексић, за освојено 3. место на Републичком такмичењу из пословне економије, и менторка ученице, Сандра Пешић, проф.економске групе предмета;
– Мартина Пешић, за освојено 3.место на Републичком такмичењу из принципа економије, и менторка ученице, Снежана Стефановић, проф.економске групе предмета.

Уз много честитака, аплауза и много лепих жеља матурантима у будућем животу, директор, одељењске старешине, предметни професори и остали присутни испратили су генерацију матураната 2023/2024., која ће бити упамћена по доброти, ведрини, хуманости и оптимизму.

Срећно матуранти!