Природни предмети

Актив природних наука

 

akt-prir

Драгиња Динчић, Божидар николић, Драган Ћирић,Мила Николић, Зоран Николић, Ненад Костић и Љиљана Танасковић

Слободан Манић

Професор физике, рођен 03,01,1952.године. Почео да ради септембра 1977, године у Економској и Млекарској  школи, Једну годину провео је  у Пиротској Гимназији где је постигао видне резултате. Имао је првака Србије из физике Ђорђевић Боривоја, Након тога радио је у  Димитровградској  Гимназији. Последњих десет година ради и у Економској и у Грађевинско-технолошкој школи.

Драгиња Динчић

Професор математике и пословне информатике. Kада сам мојим ученицима рекла да је математика моја прва љубав, моја породица друга, а моји ученици трећа, они су били у најмању руку изненађени: како то да је породица на другом месту? Једноставно: када сам осетила страст према математици, они још нису били део мене! И моји ученици су схватили.

Зоран Николић

Професор математике, рођен је 18.08.1960. године у Пироту. Основну школу завршио је у Владичином Хану, Гимназију у Пироту и Филозофски факултет – група математика и Нишу. Свој радни век започео је 01.09.1984. године у Гимназији у Димитровграду као професор математике. Новембра 1985. године прелази као професор математике и маханографије са АОП у тадашњу РОУО „Борис Кидрич“ у Пироту, која касније добија назив Економска школа Пирот у Пироту. Углавном ради као професор математике, а норму допуњује часовима механографије, АОП и пословне информатике.