Професорке Економске школе Пирот бораве на Кипру на стручном усавршавању у оквиру Еразмус + акредитације

Професорке Економске школе Пирот Снежана Стефановић, Славица Николић и Милица Живковић тренутно бораве на Кипру на стручном усавршавању у оквиру Еразмус+ акредитације која је додељена Економској школи Пирот.

Усавршавање је из области туризма и пружа могућност повезивања и умрежавања Економске школе са најпрестижнијим хотелима на Кипру.

Остварује се преко програма job shadowing, чиме ће школа добити могућност размене и обављања стручне праксе на најпопуларнијим туристичким дестинацијама.

Уговарањем овакве врсте сарадње, ученици Економске школе биће у прилици да у будућем временском периоду својим боравком и радом у најлуксузнијим хотелима унапреде своје личне и професионалне компетенције, стекну драгоцено искуство и побољшају комуникативне вештине радећи са туристима из целог света.

Економска школа на овај начин постаје значајан део европске мреже из области туризма и угоститељства, као и препознатљив партнер у школовању кадрова који ће своје професионално искуство започети управо на најпосећенијим дестинацијама.

Економска школа Пирот изражава задовољство што ће бити у прилици да својим садашњим и будућим ученицима омогући овакав вид професионалне праксе.

Фотографије: Милица Живковић,проф. Снежана Стефановић,проф. Славица Николић психолог

Текст: Директор, Марјан Ћирић