Прво место за “Пирот магија векова” ТИМ-а Економске школе Пирот на такмичењу УНИВЕРЗИТЕТА СИНГИДУНУМ у Нишу

На такмичењу за средњошколце Универзитета Сингидунум, одржаном 04.04.2024.године у Нишу, оба тима Економске школе Пирот освојила су прва места.

Тимови су се представили решавањем задатих студија случаја из области културног туризма и стратегије дигиталног маркетинга.

Својим импозантним излагањима, иновативношћу, креативношћу и позитивном енергијом, оба тима су заслужено доминирала у великој конкуренцији средњих стручних школа и гимназија из целе источне и јужне Србије.

Награда за освојена прва места је четвородневна стручна екскурзија у Будимпешти, која ће бити реализована средином маја.

У саставу првог тима биле су следеће ученице Економске школе Пирот: Дана Адамовић, Александра Ћирић и Анђела Цветков, које су презентацијом „Пирот, магија векова“ представиле културне ресурсе нашег града. Њихов ментор је професорка Ивана Васић која је руководила радом тима уз техничку подршку професора Драгана Николића.

Други тим чиниле су Сара Манојловић, Ања Живковић и Ана Антић, чија је аутентична презентација била из области стратегија дигиталног маркетинга. Ментор овог тима је професорка Марија Глигоријевић, док је техничку подршку пружио Владан Ристић.

Директор

Ћирић Марјан


ВИДЕО – краћа верзија са такмичења