Економска школа Пирот и ОТП банка настављају вишегодишњу успешну сарадњу

14.11.2023.године представници ОТП банке посетили су Економску школу Пирот и у просторијама школе ученицима одржали стручно предавање.

Поред образовног, посета је била и донаторског карактера. Школа је добила на поклон мултифункционални апарат (штампач, фотокопир апарат и скенер) који ће умногоме олакшати припрему и реализовање наставе.  

У делегацији ОТП банке су били:

Снежана Станојевић – Директор филијале

Невена Ћирић –  Директор одељења за ризике и актуарство Београд;

Војислав Кубат – Координатор за банкарске канале продаје

Маја Милошевић – Шеф јединице за развој производа, оперативни маркетинг и подршку и бригу о клијентима

Анита Огњанов – Директор експозитуре Пирот.

Циљ предавања је пружање подршке модернизацији и имплементацији образовног профила Службеник у банкарству и осигурању као и пружање основних знања о осигурању ученицима других образовних профила. Ученицима је приказана презентације: „О осигурању из прве руке“ уз истовремено усмено излагање предавача из Београда. Едукација је завршена низом ситуационих задатака у којима су ученици узели активно учешће чиме су показали да су разумели и прихватили презентоване садржаје.

Економска школа Пирот и ОТП банка настављају вишегодишњу успешну сарадњу која се, пре свега, огледа у стручним посетама ученика али и кроз стручну праксу ученика чиме се теоријска знања стечена у школи допуњују практичним искуствима.

Текст: проф. Ивана Васић и проф. Ирена Станковић