Економска школа Пирот и компанија Seyfor Србија уговорили бесплатно право на коришћење књиговодственог програма MINIMAX за рад у настави рачуноводства и обуке у бироу

25.10.2023.године у Новом Саду су представници Економске школе Пирот са руководством компаније Seyfor Србија уговорили бесплатно право на коришћење књиговодственог програма MINIMAX за рад у настави рачуноводства и обуке у бироу..

Састанку су присуствовали директор школе Марјан Ћирић, професор економске групе предмета Ирена Станковић, директор Seyfor Србија Горан Бјелица и Мирослава Кoвачевић Доневски, вођа продаје и маркетинга Минимакса.   .

За  књиговодствени програм MINIMAX,  Економска школа Пирот се одлучила због више од 50.000 задовољних корисника у средњој Европи и Адриатик региону и могућности да се брзо, економично и квалитетно дигитално осавремени настава економске групе предмета.

Овим иновативним решењем у настави Економска школа Пирот постаје пионир  и узор осталим економским школама да уведу квалитетне промене у настави и прилагоде се потребама привреде. Ова сарадња доприноси бољој конкурентности школе на тржишту, побољшање квалитета образовања преко веће заинтересованости ученика и могућност да се стечено знање и вештине одмах примене у пракси.

Дигитализација наставе не значи занемаривање теоријског знања. То је само једна од  савремених алатки да се стечено знање и примени, односно постане функционално. На тај начин је образовање у кохезији са потребама привреде и Економска школа Пирот ће допринети не само  интелектуалном расту појединца него и друштва у целини.

Иначе, Seyfor групација је једна од највећих софтверских компанија у Средњој Европи и Адриатик региону, која уједињује десетак успешних ИТ фирми а у Србији послује од 2010 године.

Seyfor Србија развија ЕРП системе и друга софтверска решења за предузећа различитих величина и делатности. Негују партнерство, стабилност, професионалност и љубазност. Пружањем програмских услуга поједностављују пословање својих корисника одличним решењима, богатим искуством и квалитетном едукацијом и на тај начин доприносе њиховом пословном напретку.