ПРОФЕСОРИ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ ПИРОТ, УЧЕСТВОВАЛИ НА ОСМОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ “SITCON” 2023.

Осма Међународна стручна и научна конференција из области туризма и хотелијерства – SITCON 2023 ( Singidunum International Tourism Conference ) одржана је 19. октобра 2023. године на Факултету за туристички и хотелијерски менаџмент Универзитета Сингидунум.

Тема овогодишњег SITCON-a била је „Управљање будућношћу учењем из прошлости – Савремени трендови у туризму и хотелијерству“.

Конференцију је отворио Никола Селаковић, Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, а на свечаном отварању конференције SITCON говорили су још:
проф. др Горанка Кнежевић, ректорка Универзитета Сингидунум

господин Урош Кандић, државни секретар за туризам у Министарству туризма и омладине

проф. др Мирослав Кнежевић, декан Факултета за туристички и хотелијерски менаџмент

Циљ стручне и научне конференције SITCON 2023 био је да на једном месту окупи све значајне партнере: представнике Владе Републике Србије, ресорних министарства, туристичких организација, туристичке и хотелијерске привреде, као и научне раднике и да кроз рад у панелима и сесијама допринесе области туристичког и хотелијерског пословања кроз актуелне теме.

Економску школу Пирот представљала су три професора: Ивана Васић, Драган Ђорђевић и Милан Антић, који предају предмете из области туризма и хотелијерства и који су активно учествовали на панелу “Људски ресурси као носилац развоја туризма: Знања и вештине неопходне за раст и развој туризма”.

Текст и фотографије: Милан Антић,проф. @milanantic75

Фотографије преузете и са:
https://www.facebook.com/singidunum
@univerzitetsingidunum

Music: 2tech-audio-background / tropical-house-21242

Аутор видеа: @galenikolic