У Економској школи Пирот су додељене дипломе, награде и похвале најбољим матурнтима 64. генерације

У Економској школи Пирот су додељене дипломе, награде и похвале најбољим матурнтима  64. генерације.

Претходне године школовања у многоме су биле пуне изазова са којима се ова генерација, виспрена и енергична, успешно суочавала и изборила. На данашњој свечаности су књигама награђени одлични ученици, додељене су Вукове дипломе, дипломе и награде за постигнуте резултате на републичким такмичењима и похвалнице за редовно похађање наставе, ваннаставне и спортске активности. Посебно је истакнут успех ученика струке Ларе Дончић, Тамаре Стаменковић, Тијане Геров, Валентине Милошевић и Миле Манчић, а титулу ученика генерације понела је Катарина Пешић.

Додели диплома присуствовали су и представници ОТП банке који су својим поклонима указали поштовање и подршку најбољим ученицима школе. Ово је била и прилика да се скромним наградама учини осврт на рад професора ментора чији су ученици у овој школској години постигли успехе на републичким такмичењима.

Уз много аплауза, честитања и небројено лепих жеља за све будуће кораке матураната, предметни професори, одељењске старешине и директор испратиле су генерацију 2022/2023. која ће бити упамћена по оптимизму, животној ведрини и човекољубљу.

Аутор фотографија: Vladan Ristić @vladanristic

Администратор и аутор видео материјала: @galenikolic