Ученици и наставници Економске школе Пирот су посетили 44.Међународни сајам туризма у Београду

Ученици и професори Економске школе Пирот, посетили су 44. Међународни сајам туризма у Београду. Ове године Сајам туризма организован је под слоганом „Кад је одмор није тешко“ и на њему су се представили 350 излагача из 33 државе, међу којима је и осам нових држава са афричког континента.  Земља партнер 44. Сајма туризма је Народна Република Кина.

На Сајму су учествовале најпознатије туристичке агенције из Србије и окружења, разне туристичке организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније и међународни туроператери.

Ученици Економске школе су могли да се упознају са великим бројем популарних светских дестинација и аутентичних смештајних капацитетиа који су прилагођени савременим туристима , као што су Турска, Грчка, Црна Гора, Тунис, Бугарска, Словенија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Кипар, Северна Македонија, са  острвским дестинацијама Малдиви, Сао Томе & Принципе, али су могли да се упознају и са туристичким атракцијама И  природним лепотама и особеностима Алжира, Бурундија, Камеруна, Обале Слоноваче, Габона, Екваторијалне Гвинеје и Намибије.

Посета је организована у сарадњи са Високом пословном школом из Лесковца.

Текст и фотографије: Милан Антић, проф.

Представници Економске школе Пирот: Ивана Васић, проф. Сандра Пешић, проф. Филип Павловић, проф.

ВИДЕО  на  YouTube: