Пријем за ученицу Економске школе Пирот, Јовану Јеначковић и њеног ментора професора математике Миле Николић у просторијама Удружења банака Србије

У четвртак, 23. јуна 2022. године, у просторијама Удружења банака Србије, одржан је пријем за ученике победнике свих републичких такмичења одржаних у оквиру Заједнице економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско туристичких школа у школској 2021/22. години, као и за њихове менторе.

На пријему су уручене дипломе ученицима и захвалнице њиховим менторима од стране  члана УО ЗАЈЕДНИЦЕ Зорице Маравић и председника Скупштине ЗАЈЕДНИЦЕ Владана Ницовића.

Ученица Економске школе Пирот, Јована Јеначковић добила је диплому за постигнут изузетан успех и освојено I место на републичком такмичењу из математике у првом разреду у школској 2021/22. години.

Ментор ученице је професор математике Мила Николић.

Пријему су присуствовали представница УБС др Слађана Средојевић, декан Универзитета Сингидунум проф. др Лидија Барјактаровић, представница ЗУОВ-а Маријана Лазаревић, члан УО Имре Зомбори и председник УО мр Милибор Саковић.

Аутор фотографија: Мила Николић, проф. математике.